View Single Post
Staro 06.12.2002., 09:29   #15
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Citiraj:
Originally posted by dove_g
Jesam okrenuo sam ga naopako da puse u procesor, ispuhao sve, ocistio, nanovo obrisao, namazao, izvadio napajanje radi lakse montaze, namjestio i mogu samo primjetiti jako male razlike, mozda 1-2°C gotovo nezamjetna razlika.
Naime popusio sam kupovinom skupe Alphe od nekih 400Kn.
Jednostavno ne vjerujem da to ne hladi dobro. Ili ne stavljaš dobro ili su senzori na ploči u banani.

Citiraj:
U pCEkspertu lijepo pise na http://www.pcekspert.com/articles/78-2.html da je
ALPHA PFH6030-> Alpha namijenjena Intelu...

Dakle nista od ovog ultra-tihog i neefikasnog coolera, probat cu ga ubacit na P4 1.8GHz, mislim da ce tamo zadovoljavati.
Pod Intel se misli na P3. Ovo ne možeš šarafati na P4.

Citiraj:
Muci me jedna pomisao, jel se moze frizirati cooler, odnosno vrti se trenutno na 3800-3950 rpm, jel se moze lagano dici brzina vrtnje, recimo 4500...5800rpm?
Ploca je ABit KT7A Raid?
Jedino da staviš drugi fan.

Citiraj:
Ako ne ide dizanje brzine coolera ubacit cu Dr. Thermal Ti-V77N, nadam se da ce ga uspjesno zamijeniti, jer trenutno mi je temperatura na 52-53°C pod "full" opterecenjem i rasla bi i vise da ga ne zaustavlja VCool.
To je AMD 1400 stavljen na 1133, ako ga stavim na njegovu nazivnu brzinu rada ne radi OK.
Kupi L model zbog manjeg broja okretaja ili manje buke. Meni je sasvim uspješno hladio 1300@1533. Nikada nije prešlo 53. Naravno u full.
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote