View Single Post
Staro 07.08.2005., 20:12   #4
Blue Spirit
Premium
Moj komp

Blue Spirit's Avatar

Datum registracije: Apr 2004
Več skoro 4 godine igram Soldier of Fortune II. Igrica je odlična, igrivost je prejebena, realnost također. U igrici imaš AK 47, M4 - sličan kao AK 47 samo sa bombicama, RPG , USAS (automatska sačma), običnu sačmaricu, nož, pištače, imaš 3 bombe : flash, dimnu i fire bombu, snajper-po meni najbolji od svih igrica, uzi i još neke. Dobro mi je i to da ako si ostao bez amutomaskih oružja standardno sa sobom nosiš nož i pištač te ako si pecizan i dobro gađaš sa 1-2 metka ili noža možeš ubiti protivnika koji ima nadomčnije oružje od tebe.Tj. imaš nekakve šanse da preživiš i da ubiješ neprijatelja.Također sa sačmom jedan precizan pogodak i to je to. Snajper- moje najdraže oružje, precizno ko sam vrag i vrlo ubojito, sa dobrim mišem npr: Logitech MX 510 kojeg sam ponosni vlasnik u 1 sekundi možeš naciljat i pogodit pogodit protivnika u glavu. AK47poznatiji pod imenom Kalašnjikov iz daleke nam Rusije, na njemu se nalazi i nož, također precizan i ubojit čak i na velike udaljenosti, ima jedna fora da bude precizniji moraš "pikati" lijevu tipku miša a ne držati ju cijelo vrijeme. Protivnika možeš uočiti: 1. Vizualno da ga vidiš ili možeš vidjeti njegovu sjenu i 2.možeš ga čuti kako je pao, kako se penje u liftu, kad je pao sa visine (zgrade, bačve i sl) kako stenje kad prođe preko ili pokraj goruče vatre izazvane vatrenom bombom. Imaš radio komande slične kao u Call of Duty-u. Standardno 4 tipa igre DM, TDM, ELIMINATION i INFILTRATION
Blue Spirit je offline   Reply With Quote