View Single Post
Staro 25.03.2014., 08:18   #1124
gesaugen
Banned
Moj komp

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Imao sam E2180 i na iole boljoj ploči, taj macan poteže do 3,6 GHz bez nekih velikih problema. A 2 GHz i 3,6 GHz nije ni slično a kamoli isto
No dobro, neću ti solit pamet, znaš što je najbolje za tebe
ma ne soliš, dapače, volio bih znati kako si ga OC-ao jer je meni se nikako ne želi bootati ako imalo promjenim FSB čak i ako smanjim množitelj te downclockam proc... lako moguće da je to problem do ploče jer koliko čitam gigabajtice iz p35c serije imaju naviku resetirati OC postavke same od sebe ako im nešto ne paše pa svi savjetuju da se parametri dižu mic po mic no velim, meni nit mic po mic ne pomaže, jednostavno se uvijek resetira nazad na početne postavke (snimim postavke u biosu što automatski traži reset, pa se komp zgasi pa se upali i pritom se ekran se ne uspije niti upaliti a već se komp opet ugasi. onda se upali s resetiranim postavkama...)
probao sam i dizati voltažu po 0,025V al bezuspješno pa me zanima dal voltaža ne smije biti niti prevelika ni premala ili mogu odmah stavit recimo za taj proc velikih 1,45V čisto kao jamac stabilnosti pa onda probavat dizat fsb?

Zadnje izmijenjeno od: gesaugen. 25.03.2014. u 08:30.
gesaugen je offline   Reply With Quote