Citiraj:
Autor The AC
Da ima voip onda mu u stanu gdje nije router nebi radio telefon uopće.
|
imas pravo, kasno, nisam niti razmisljao da ide sve preko routera.........
u svakom slucaju je sranje, jer ili moraju ici dupli kabeli u jedan stan (ako se postavi spliter dolje u taj ormar ili stajevec, pa sa splitera vuci dvije linije po stanu za telefon + jednu za adsl prema jednom stanu), pa tek onda iz tog stana vuci UTP prema drugome...........
ili uz UTP povuci jos paricu prema drugom stanu sa linijom, napraviti u tom stanu "racvanje" same linije. ovo je cak i mozda bolja solucija, spliter i router su samo u jednom stanu iz kojeg se onda "spaja" drugi.
shit kako god okrenes. ali mi svejedno ne ide u glavu kako nema signala, koji router je u pitanju? koja mrezna je u pitanju gore?
cisto preporuka za wifi mreznu, uzeo sam
Airlive WL-1700USB i djubre hoce uloviti signal od susjede do koje ima cca 100 metara, i to iz moje kuce i jos dvije kuce izmedu i jos kod nje je u kuci stavljen u najdaljni dio od mene (lokacijski najdaljni od mene). uglavnom, imam samo rijeci hvale za airlive 1700.
malo bolji router bi morao bacati dovoljno jak signal, cak da se uzme i jaca antena za njega mozda nebi skodilo.......... naravno, sve kosta, ali ako ne ide drugacije - plati

.