View Single Post
Staro 24.03.2014., 16:19   #1688
tommyman1507
Premium
Moj komp

tommyman1507's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor kasandro Pregled postova
Moj je došao pred par dana. Dovoljan je bio scan računa sa stranice.
Što znači ovo "kad tu nema paypala" ? Kako si platio?
Ček...tvoj je bio sa neke stranice tipa Pandawill ne? Nisi preko Alia kupio?
Plaćaš direkt sa kartice ( Escrow ). U mom slučaju je to bila Visa Electron. Dobra stvar je što ti ne uzmu 4% kao PayPal tj. nema provizije nikakve. Inače taj AliExpress nije uopće takav rizik kako ljudi govore. Imaš njihovu zaštitu 60 dana naspram 45 od PayPala. Nema nikakve provizije naspram 4% kod PayPala. Ako ti trgovac proda nešto što nije "IN STOCK" dobiva kaznu od Alia. Ako ti proda kopiju mora ti vratiti puni iznos nazad + još dvostruki iznos. Uglavnom želim reći da tamo nije nikakav cirkus kako se opisuje. Moja oba mobitela ( kupljeni od različitih selera ) su poslana jedan dan nakon plaćanja i drugi dan su već poletjeli iz Singapura što me šokiralo. Znam da kada sa stranica naručujemo stoji 4-5-6 dana Information received. Meni na oba samo jedan dan. Mislim da ako kupuješ od provjerenih selera ( 98-100% ) teško možeš spušiti. Još je njima za razliku od raznih stranica stalo do feedbacka jer od toga žive. Ovima se živo hebe kakav ti mob stigne. Ponude ti 5$ refund za mob od 250$ i mir u kući...Istina meni još nisu stigli mobovi ali nadam se da je sve ok jer sam još zatražio i provjeru prije slanja.
tommyman1507 je offline   Reply With Quote