View Single Post
Staro 24.03.2014., 10:08   #4068
Don Kihoty
Banned
Moj komp

Datum registracije: Apr 2011
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
1) Notifikacije za update aplikacija, zašto se ne vide? Skinuo sam 2 aplikacije koje to rade nekak ali opet to nije to, Lumia black update i sysapp pusher i tek kad se otvara aplikacija tek onda se vidi dal postoji update. (automatic update ne želim a osim njega nema ni jedne druge opcije)
2) Htio bi neki mail klijent nešto kako je na andoridu/iphone, kako koristim malo više mailova htio bi otvorit klijent i updateat sve , ovako imam za svaki mail po jednu ikonu što baš i nije zgodno
3) Preporuka nekog BESPLATNOG video i music playera, s obzirom da je store loš i teško je tražit samo video playere na sve na koje sam nailazio se plačaju??
4) nokia black update, gledao sam verziju svog SW i verziju SW sa tim blackom i nije isto a pod update nema ništa novo, dal taj black dolazi pod regularni update na telefonu ili ja nešto krivo radim
1. Svaki dan kada si na Wifiju, jednom dnevno će ti se na Market aplikaciji
pojaviti brojevi sa obavjestima - što znači da su izašli updatei nekih aplikacija.
Klikom na market - možeš odabrati "update all", te ih sve automatski updateati.
Sistemski driveri/appovi dođu, ali tek kad prođe razdoblje testiranje dobiješ obavjesti,
do tada ih prijevremeno možeš sa app pusherom provjeriti.

2. Koristim ugrađeni pa ne znam - meni je super kada vidim svaki acc zasebno.

3. Ugrađeni besplatni player je dovoljno dobar.

4. Kupio u VIP-u ili negdje drugdje? Recimo moja 1020 i stara 620 su bile
"mađarskog" podrijetla - tako da sam morao pratiti kad dolaze updatei
za "Country variant" modele u mađarskoj.

Provjeri si ovdje:
http://www.nokia.com/global/support/...ity-in-europe/
Don Kihoty je offline