Citiraj:
Autor buljo
1) Notifikacije za update aplikacija, zašto se ne vide? Skinuo sam 2 aplikacije koje to rade nekak ali opet to nije to, Lumia black update i sysapp pusher i tek kad se otvara aplikacija tek onda se vidi dal postoji update. (automatic update ne želim a osim njega nema ni jedne druge opcije)
2) Htio bi neki mail klijent nešto kako je na andoridu/iphone, kako koristim malo više mailova htio bi otvorit klijent i updateat sve , ovako imam za svaki mail po jednu ikonu što baš i nije zgodno
3) Preporuka nekog BESPLATNOG video i music playera, s obzirom da je store loš i teško je tražit samo video playere na sve na koje sam nailazio se plačaju??
4) nokia black update, gledao sam verziju svog SW i verziju SW sa tim blackom i nije isto a pod update nema ništa novo, dal taj black dolazi pod regularni update na telefonu ili ja nešto krivo radim
|
1. Svaki dan kada si na Wifiju, jednom dnevno će ti se na Market aplikaciji
pojaviti brojevi sa obavjestima - što znači da su izašli updatei nekih aplikacija.
Klikom na market - možeš odabrati "update all", te ih sve automatski updateati.
Sistemski driveri/appovi dođu, ali tek kad prođe razdoblje testiranje dobiješ obavjesti,
do tada ih prijevremeno možeš sa app pusherom provjeriti.
2. Koristim ugrađeni pa ne znam - meni je super kada vidim svaki acc zasebno.
3. Ugrađeni besplatni player je dovoljno dobar.
4. Kupio u VIP-u ili negdje drugdje? Recimo moja 1020 i stara 620 su bile
"mađarskog" podrijetla - tako da sam morao pratiti kad dolaze updatei
za "Country variant" modele u mađarskoj.
Provjeri si ovdje:
http://www.nokia.com/global/support/...ity-in-europe/