Promjenih platformu i eto me kod vas
Uzeo sam nokiu 925 i 2 dana se igram s njom, prebacujem podatke, podešavam, istražujem i imam par pitanjca.
Da ne bi ispalo da ništa nisam tražio i da sam došao kao padobranac ovdje, nisam.
1) Notifikacije za update aplikacija, zašto se ne vide? Skinuo sam 2 aplikacije koje to rade nekak ali opet to nije to, Lumia black update i sysapp pusher i tek kad se otvara aplikacija tek onda se vidi dal postoji update. (automatic update ne želim a osim njega nema ni jedne druge opcije)
2) Htio bi neki mail klijent nešto kako je na andoridu/iphone, kako koristim malo više mailova htio bi otvorit klijent i updateat sve , ovako imam za svaki mail po jednu ikonu što baš i nije zgodno
3) Preporuka nekog BESPLATNOG video i music playera, s obzirom da je store loš i teško je tražit samo video playere na sve na koje sam nailazio se plačaju??
4) nokia black update, gledao sam verziju svog SW i verziju SW sa tim blackom i nije isto a pod update nema ništa novo, dal taj black dolazi pod regularni update na telefonu ili ja nešto krivo radim
Fala