elem,
dns smo krenuli okolo 10h pa lagano kišica pa stade..pa onda kad smo se skupili u lOOranici počela momački...navuče se i neki oblak i naznaka je bila da će potrajati...Sale, Mar, Kutle, momak na reignu plavom (Marko mislim) + 3 mušketira iz vivasporta (Domzy, bosanac i jedan pristojan momak kojem sam ime zaboravio) i ja...odmor i kao šta ćemo...pa reko zadnja vožnja u ovom nizu je Maru pa valja da vidi i 57icu...a i meni se po glavi od jučer mota onaj kamen i kako je Crocus ga skočijo...dobro da ga nisam sanjo...ali večeras možda budem

, e zašto?
Krenemo mi, kišica sipi...sve se fino navlažilo...korjenje, kamenje...doduše fino je gripozno bilo kako smo očekivali...ganjaona NN, s tim da izgleda koga god Domzy dovede taj nas opere ko male mace (sećate se Vuksa na epicu i 52ojci kako je odvezo)...došao je bosanac na HT cubu koji je dahto za vrat Saletu koji je bio čas prvi, čas drugi...skače...baca ga...a ne pada...čudo od čovjeka...i to sa 100mm.
...i sad kako me od jučer svi filmovi i linije furaju za Crocusom kako sam vozio, tako ja copy/paste i danas, i to ga na par mjesta fatam da mi ne pobjegne (malko sklisko pogotovo na korjenju) i dolazimo na eXtra dio 57ice...gas, kočnica, zavoj, gas...preskočim mali skokić i kroz glavu mi dolazi slika da je blizu kamen i da moram gađati desnu liniju kako ju je fato jučer Crocus...izlazim iz zavoja i vidim kamen, a ja levo i sad počinjem oklevati sa malim (jedinim mozgom): dovoljno sam daleko da se prebacim desno...da ali ipak ja sam još levo i sve sam bliže...pogledam šta je ispod mene i kako preskočit desno...a dotada sam celo vreme gledo samo u kamen i kako pogoditi vrh...kad ono patuljak iz šume povuče špagu i ovako me udesi:
http://www.youtube.com/watch?v=MF6J-...ature=youtu.be
Naravnoučenje: ubuduće nema oklijevanja, ili da ili ne.
Drugu Maru hvala na društvu i srcu što je ovo sve izvezo ovih dana...od 6 dana kolko je ovdje vozio je 5 dana Sljeme, s tim da je im'o i onu momačku furu jučer u Zagorje.
tipkam iz sobe, also: 0 killed today

God
EDIT: 'ko misli ići na taj kamen, znači ni levo ni desno već pravo po kanalu...da sam išao po svojoj logici, verovatno bi bio još jedan vaki filmić ali sa desne strane...fala Crocus na uputstvu, zna raja čuda.