View Single Post
Staro 22.03.2014., 18:56   #952
sandokan111
Banned

Datum registracije: Dec 2013
Citiraj:
Autor mamutarka Pregled postova
briga mene za pro gamere, on ce bit na onom sta mu sponzor da
A ti tako mudar mislis da ti isti sponzori nemaju wireless? I da im ne bi masovno dali da igraju na wirelessu bas stoga sto zicani drzi 90% trzista a ovdje fino mogu otvorit potpuno novo trziste izjednacavanjem bezicnog i zicnog. Uz to da su bezicni u pravilu skuplji.
Ekonomija te ide isto vidim.
Citiraj:
ja se i dalje držim toga da ja lag ne osjetim, ja sam probao WIRELESS (4 godina) i ŽIČNI(prije wirelessa) miš, pa mogu o tom pričat

kad skupiš bar nekakvo iskustvo na bežičnom, napiši vlastite dojmove.
Pa nisam ja ni rekao da ga ti osjetis. Kazem da nije sve za svakog pa si se krenuo samnom prepucavat. Ja osjetim lag, milion drugih ljudi ga osjeti, ti ga ne osjetis, drugi milion ga isto ne osjeti. Its that simple. Ne znaci da laga nema.

Citiraj:
Autor Perki Pregled postova
Osnovni problem sa wireless miševima je njihova masa (zbog baterije, jel). Teški su za micanje, i bez obzira koliko si velik i snažan, zbog toga ćeš vjerovatno stvarati veći "lag" nego što ga miš stvarno proizvodi. Druga stvar, kad igraš za frtalj milijona eura, pretpostavljam da je stvarno zadnja stvar o kojoj želiš brinuti hoće li ti ili ne krepat baterija usred meča.
Ovo s tezinom nema nikakve veze s vezom. Em imas utege na misevima da si ljudi dodaju/micu posto nekom pase lakse nekom teze, drugo, svi bi onda igrali na ultra laganim misevima, sto opet nije istina. mx518 je sve samo ne lagani mis, a jedan je od najpopularnijih u povjesti.
Mislis da mis toliko brzo potrosi baterije? :P Pa da je njima do toga, fino bi svaki put nove baterije stavili i rjeseno. Ili su to neki misevi sta pojedu bateriju u pol sata. Mislim ono, nagradni fondovi tih natjecanja idu od 100k$ do milion, i sad bi se netko kilavio za par baterija da je stvarno do baterija?
sandokan111 je offline   Reply With Quote