Završih sa grindom KV-4-ke. Dojmoni, dobar armor protiv nižih tireva i protiv viših kad igrači neznaju kak i gdje ga treba probit. čuda sam bounco s njim, a i čuda su prolazila. Od naprijed me par puta probilo par topova sa manje od 180mm penai to u nevjerojatna mjesta. Najveća zamjerka je sporost, ako se promaši flank onda treba dugo vremena da se stigne suigračima pomoć. Problem je i taj što većina odmah loda golde kad vidi kv4. Top nije loš, standarda ruska preciznost, pogodit će nemoguće a i fulat nemoguće, samo da ima top ko is3 sa 390 alfom i 225 pena. Ovaj od 320 pena je malo premalo s obzirom da je vrijeme ciljana jako dugo a i preciznost nije nešt. Kupola mu je dosta slaba točka te 200+ pena je odnaprijed vrlo lako probije, tako da je teško u hull down s njim. Mogu reć da sam očekivo da će bit još tvrđi ali i ovak nije loš ali keeper nije.
Pošto sam istražio is8 cijeli nakon kupnje ST-I sam free expo kupolu, uzeo stavio povećanu nosivost i odmah montiro kupolu i top, nadam se da će ovaj bit dost bolji od kv4.