Pozdrav!
Imam problem sa paljenjem računala. Malo je starije, ali radim iz usluge popravak tetku i malo je hitno pa molim vaše mišljenje.
Dakle, Gigabyte GA-M55plus-S3G i gore Athlon 64 X2 3600+. Napajanje i RAM sam probao iz svog kompa i ista stvar: svaki peti-šesti puta se upali, digne OS (Win7) i nakon koju minutu se zbrejka uz ovakav ekran:
http://postimg.org/image/xs5ys243j/
Prašine nije bilo puno ali sam svejedno ispuhao, termopasta je nova i vodljivija od one koja je original bila gore sa stock coolerom, grafička je integrirana, ali sam probao i sa PCI-E Radeonkom 3650 za koju sam siguran da je ispravna, ali sve isto i dalje.
Nadobudno sam kupio preko oglasnika matičnu ploču i sa njome se niti ne pali, samo lampice i ventilatori rade. Nemam PCI tester da vidim točno u čemu je problem, ali jel moguće da se tako ponaša radi procesora ili sam dobio neispravnu matičnu preko oglasnika?
Jel ima koja dobra dušica u Samoboru ili Zagrebu da mi posudi AM2 procesor ili da ja kod njega dođem sa svojim procesorom da probamo to? Častim pivicom