Evo ja vec duze vremena planiram uzeti neki drugi auto. Trenutno imam pezo 306 1994 godiste. 300t km.Od opreme ima klimu centrano podizace uglavnom za to godiste ima odlicnu opremu.Dobar mi se pokazao vjerojatno jer sam ga uzeo od prvog vlasnika koji ga je do 260t km odrzavao u ovlastenom servisu i posjedujem servisnu. 3 godine kod mene jedini kvar bio servo bubanj koji me ispao 350kn sa rukama.Uglavnom auto je dobar i solidno ide ali ipak je dosta star i htio bi na nesto novije.
kod kuce imamo i fabiu 2004 godiste sa 140t km prvi smo vlasnici. Ali mi se nije nikako svidila i vec je bilo dosta popravaka na njoj a servisiramo je u ovlastenom servisu.
Gledam si za c2 vts auto je malen i zvrk je. Gorivo mi toliko nije bitno jer neradim nesto previse km dosta sam na terenu pa sam samo vikendima kod kuce a zena ce uskoro poloziti tako da bi bio idealan i za nju posto je dosta malen. Ako je netko vozio ovo vozilo pa ako bi mogao rec nesto o njemu. Mada koliko sam citao po netu nitko se bas nije zalio na njega ali to je najbolje kada netko kaze tko vozi taj auto. Vtr nebi uzimao jer su mislim da svi automatik a to ne zelim.