Citiraj:
Autor dean225
... Po meni su jedino Bayern i Barca sigurni.. Ovi ostali nikako..
|
Očito nisi previše gledao Atletico ove sezone
Jedini način da Barca (bezbolno) prođe je da izbore crveni karton s obzirom na (agresivan) način na koji ATM igra.
Što se tiče ždrijeba, iskreno, priželjkivao sam BVB za Real, ali ne zato što su im igrači ozljeđeni, već čisto zbog revanša. Kao što želim Realu zdravlje igrača, isto tako bi želio da igra Borusijina postava od prošle godine ... čisto da vidim koliko je RM napredovao ove godine. U svakom slučaju, siguran sam da neće biti laka tekma, s obzirom na prvenstvene utakmice španjolske lige koje se isprepliću sa LP-om u idućih 2-3 tjedna, te nedavne ozljede pojedinih igrača RM-a (često korištenih u Primera utakmicama).
Jedine momčadi koje definitivno nisam htio vidjeti su Barca (igraju prvenstvenu i kup u manje od mjesec dana pa bi bili prečesti susreti), Atletico (preagresivna i prljava igra koju izaziva ATM s obje strane), te Bayern (želja da se kasnije susretnu, zbog velikih prvenstvenih obaveza Reala u idućih 2-3 tjedna).
Druge parove ne bih tako lako prognozirao, jer se zaista svašta može dogoditi do (i za vrijeme) tih utakmica ... psihički, fizički, taktički ... a na kraju krajeva, vjerujem da će i sudački kriteriji puno utjecati na konačne ishode.