View Single Post
Staro 20.03.2014., 15:18   #3790
zzac
Registered User

Datum registracije: Sep 2012
Poštovanje ekipa

Friški odjučerašnji korisnik amis optike 40/20, Utrine.
I odmah problemi i to takvi da je za moje potrebe 2u1 premium
praktično neupotrebljiv.
Srećom još tjedan dana imam Iskon Duo pa vam se uopće mogu javiti.

Dakle, što se tiče downloada ako su fajlovi veliki sve leti. Pri uploadu međutim sto jada. Nisam u stanju poslati fajl veci od par 100k kao attachment, odmah slijedi connection reset, probao sam HFS server - 0 bodova, privatni torrent - 0 bodova. Pri surfanju ponekad jedva posalje request pa je i surfanje vecinom sporo a često stranice imaju frankeštajnsku formu jer ne pokupi resurse kako treba.
Najčudnije od svega, u kontaktu s korisničkom isprobali smo FTP upload na njihov test server. Fajlovi od 1gb ili 0.5gb prođu u većini slučajeva, ali maleni od 1mb ili t10mb ili taj red veličine nikako.
Naravno da tvrde da bi problem morao biti kod mene, pa su me čak dobili da noćas instaliram friške windowse 7. Što je naravno bilo beskorisno.
U biti problem mi izgleda najsličniji nekakvoj MTU diskrepanci kakva nam je nekoć znala krv piti.
U Galaxisu nema nikakvih postavki koje bih mogao štelati a da imaju efekta.

Moje je pitanje, ima li još netko ovakvih problema ? Ako ima isto Galaxis Titanium, koja je revizija hardvera i softvera gore ?
Kod mene je ovako

Device Information:
Platform HRG1000
Product Name HRG1044
Product Number 652712020701
Production Date 2013-09-25
Hardware Revision 2
Serial Number P.1337013641
MAC Address **********

Software Information:
Bootloader Revision drgldr-hrg1000-1.3.1-RC14
Firmware Revision drgos-hrg1000-1.10.1-RC2

Teško mi se preganjati s korisničkom mada su fini i susretljivi, ako imate kakvu ideju kako da napravim dijagnostiku pričajte,

Još da napomenem, kad preštekam kabel na Iskon ruter sve radi kako treba
I upload i surfanje i sve djeluje daleko brže makar je download 4 puta a upload 40 puta manji.

Pomagajte

Zadnje izmijenjeno od: zzac. 20.03.2014. u 17:51. Razlog: naknadna pamet ;)
zzac je offline   Reply With Quote