Vrijeme je za zamjenu mog Logitech G5 rev2., ide u zasluzenu mirovinu tj. vjerojatno na trznicu jer jos radi ko' zmaj, ali vrijeme je da ga zamjenim.
Imam odlicna iskustva s Logitechom pa moze neka preporuka za nekog glodavca do nekih 400 kn (ako ima sta uopce).
Uvjet: obavezno dvije udobne bocne tipke, lako mjenjanje DPI-a na misu, dobro lezanje u ruci posto dugo imam mis u ruci.
Namjena: igranje i standradni casual rad kod kuce (samo sto to traje 10-ak sati dnevno u vecini slucajeva pa mora biti ok pod rukom).
Napominjem da preferiram zicu, a ne bezicne miseve (makar nije uvjet ako nema laga (ne zelim sada ulaziti u rasprave ima li laga na bezicnim misevima ili nema, ali na MX Revolution sam ga osjetio te je zato i zamjenjen pa bi ostao na zici...jedino ako su ne znam sta promjenili od MX Revolution serije miseva pa sada imaju bolji odaziv).
Moze taj lag biti i samo psihicki, ali znam zasto sam ga zamjenio pa ne bi htio da rasprava ode u krivome smjeru i ono ima li laga ili si to ljudi samo umisljaju....nije vazno.