Citiraj:
Autor Bubba
Kad smo kod tog kvarta, bio sam nedavno u Mex Cantini u dugo nisam jeo losiju, porcijama manju i skuplju meksicku klopu. Da ne pricam kako je "najljuci chilli koji su imali bio cista limunada, ali ono, brate, i limunada bi me malo drknula, ali ovo nista.
|
Citiraj:
Autor syss
UNTI šta se mex kantina pokvarila? pa to je bila alfa i omega meksičke klope 
|
Jest da je ovdje to offtopic, ali moram potvrdit, nažalost, kantina se srozala... Karaka je trenutno bolja pšto se hrane tiče, ali ambijent i čistoća prostora i nisu baš neki, Obzirom da briju na gusarski štih, to valjda računaju da treba tak biti

O ljutini da ne pričam, svi su blizu nule i moram si nosit za zaljutit
Citiraj:
Autor Bubba
Pizza
Uzeli smo Delux i mijesanu. Pizza je vrlo vjerojatno najbolja u Remetama jer cisto sumnjam da netko jos tamo ima pizzeriju (i nije propao u medjuvremenu), i definitivno je bolja od Baschierine (sto i nije tesko), ali nisam se osevapio. Mozda je razlog tome sto im je mrvicu zagorjela ili mene jos peru recidivi ovotjedne preboljene viroze, ali bojim se da je daleko od necega zbog cega bih se vratio ponovno gore. Velicina nelosa, itekako se moze fino najest, bez daljnjega.
|
Obziromd a se često smucam po brdima u ZG mogo bi se zaletit ovo probat, reda radi. Ak ne bu valjalo, barem bu jedna gratis
Citiraj:
Moram probati taj Čelo u Horvacanskoj ASAP...
|
Iako s nekoliko strana čujem da su mrvicu pali u kvaliteti, i dalje je to po meni vrh ponude u ZG. Ja sam zadnji put njihovu pizzu ždero prije mjesec dana, i bila je standardno dobra, miejšanu i četiri sira smo uzeli.
Iako, IMO, deep dish/doubledecker pizze su njihov trademark, to treba kod njih uzimat
AK se zaletiš tamo, računaj da im je prostor za sjedenje minimalan, ambijent nije neki i uglavnom nema mjesta, čak i ako je terasa otvorena, pa je bolje uzet za van