@Pizz-up osvrt
http://www.pizz-up.org/
Stotinjak metara od kultne Skenderice.
Prostor
Unutra minimalan, nekoliko stolova u mracnoj atmosferi, stane mozda 15ak ljudi a i to sam puno rekao. Vani terasa s pogledom na Zag^H^H^H moju dostavnu Skodu Citigo i "dostavnu" KIA-u pizzerije! Uz naravno folklor djece koja defilira iz obliznje skole i "not-a-single-fuck-was-given" ZET busa koji se vozi svjetlosnim brzinama po kvartu.
Doduse, postoji jedan parking za cca. 5-6 automobila preko puta ceste, koji ako bi se sredito (tj. ako je uopce u vlasnistvu/pravu koristenja pizzerije) bi bio kud i kamo bolje mjesto za stolove od ovoga.
Uz to, kako rade od 12h, cini mi se da tamo bas nikad nema sunca, pa je unatoc jucerasnjem lijepom danu, oko 15h bilo vrlo hladno tamo.
Osoblje
Vrlo simpatican, usluzan i fin konobar; doduse, od 15:20 do 16:30 gospodicna u mojem drustvu i ja bili smo jedini gostu, no kako ionako nema previse stolova za posluziti, sumnjam da ima velikih poteskoca, iako me nekoliko puta uvjeravao da je super sto sam rezervirao stol sto je bilo vrlo smijesno jer je restoran bio *prazan*.
Pizza
Uzeli smo Delux i mijesanu. Pizza je vrlo vjerojatno najbolja u Remetama jer cisto sumnjam da netko jos tamo ima pizzeriju (i nije propao u medjuvremenu), i definitivno je bolja od Baschierine (sto i nije tesko), ali nisam se osevapio. Mozda je razlog tome sto im je mrvicu zagorjela ili mene jos peru recidivi ovotjedne preboljene viroze, ali bojim se da je daleko od necega zbog cega bih se vratio ponovno gore. Velicina nelosa, itekako se moze fino najest, bez daljnjega.
Razno
Izbor pitja je prosjecan, vino nisam vidio (sto ne znaci da ga nema), ali bilo je par vrsta pive i nesto sokova. Da, ono sto je ispalo malo blesavo je da sam trazio R1 pa su mi rekli da ce mi ga poslati postom. No dobro. Naravno, simpaticno je to sto daju pizzu gratis pa su dvije pizze, piva i sok ispali nesto manje od 80kn. Nisam vidio a ni pitao primaju li kartice.
7/10 zbog trenutnih akcija i promocija, 6/10 inace.
Moram probati taj Čelo u Horvacanskoj ASAP...