View Single Post
Staro 19.03.2014., 21:42   #384
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
ja ne znam...... vise mi je skroz blesavo pratiti ovu temu jer mahom svi serete "kud ovo vodi? kakav je to zvuk? jebale ih restrikcije! moj je trabant jace cuje od RB-a............." (a i pouzdaniji je ).

nego, onda predite na drugi sport. pravila su tu, takva su kakva su. bolidi su tu, kotrljaju se po stazi, svi su imali jednake uvjete razvoja, ovo je tek prva godina!!!

sad, 19 krug pa jedva najbrzi....... so f** what. sljedeca utrka ce vec ici brze, tako poslije sredine sezone pogledajte koliko ce ici bolidi, pa ko' da je to to, kakvi su bili u australiji ce ostati do kraja tamo do brazila.

a uostalom, sta da i ostanu? formulu ja pratim jer je to jedini sport za kojeg znam koje su momcadi, vozaci li-la jer su neki novi dosli dok su neki promjenili momcadi, ali bitno mi je da se - trkaju. TRKAJU!

pa da se trkaju i sa jednim cilindrom i baterijom od 4.5V, mene bi zanimalo tko je sklepao bolji sistem, koji vozac ce potegnut bolje i tko ce na kraju biti prvak. lose /losije zvuci, pa nek zvuci..........
ko' da je formula samo i jedino zvuk. iako nekima ocito jest i samo se o tome prica, nikako o motorima i njihovim mogucnostima, cijelom sistemu kako sljaka itd bend.

i iskreno, nebi se nikako cudio da za par godina imamo necujne bolide, citaj - rade samo i iskljucivo na DC. i, sta tek onda, onda cete plakati i za ovim jadnim V6? formula ide naprijed u svakom pogledu i neka ide u tehnoloskom, da im se odrijese ruke, vec bi imali bolide na mlazne pogone.......

Burko je offline   Reply With Quote