View Single Post
Staro 19.03.2014., 21:37   #1248
Bishop
Premium

Datum registracije: Oct 2008
Pa šta je ovo ljudi, gledam LVLCapove videe gdje predstavlja mape za novi DLC, skoro sve isto, levolutionu ni traga (osim ak misle vrijedjat ekipu s onom podmornicom sta se potrga i avionom, katastrofa, a najavljivali taj levolution na sva zvona), mape identicne i jos kad sam vidio onaj granade launcher koji ispucava 3 granate, izgleda IDENTICNO kao m320, za normal servere je beskoristan jer sve 3 granate nisu jake ko jedna, a za hc je OP. I jos citam po komentarima i forumima, ljudi su sretni je je 'ultra super novi' gadget sranje pa nece pokvarit igru. Ljudi, tako mi je drago sto nisam kupio ovaj shit od igre, zao mi je svih vas koji jeste, nadam se samo da nesto zabave ipak jeste izvukli. Mislim, nesto ozbiljno ne valja s proizvodom kad su ljudi sretni jer ti novi gadget koji si unutra ubacio nije usro cijelu igru.
Citam ovu temu jer sam utukao prek 600 sati u bc2, preko 600 sati u bf3 i sve se nadam da cu pocet citat komentare tipa, 'eto konacno su popravili ovo, ono, sad je igra dobra' al nis od toga. Ovo vise nije timska igra, nekoc poznata kao Battlefield