1. Ne kuzim ovo nema dobar spoj. Izvadio sam ju i metnuo opet isto je sjela evo
slika od baterije u slotu, mada mi je čudan malo ovaj pin jedan sta drži bateriju malo je prema gore, al drugi ju normalno drži. A da nije dobro sjela bios bi se valjda resetiro kad bi ga iskopčao iz struje, probao sam izvuć kabel od napajanja na par min. pričekat spojit opet pa upalit i bios settings su i dalje isti nisu resetirani. Probao sam i sa olovkom koja ima gumicu na vrhu stisnut bateriju pa upalit već ako nije dobro sjela, al ništa i dalje isto.
2. Odradio sa jumperom i sa vađenjem baterije.
3. Napravio i load def. isto je bilo pa onda riktao po svom i opet isto.
4. Izvadio ocistio i slotove i ram i probao razne kombinacije i isto opet.
5. Je ta je ploča.
6. Kodovi kod kojih stane su 008F i ispod tog je 60AC, gledao sam ove kodove da usporedim na linku koji mi je nikky dao, al nisam baš skužio to.
Graficka je onboard i u PCI slotovima nema nista. CPU temp mu je malo visoka 55 al ne vidim zasto zbog tog ne bi prosao boot.
Kad sam izvuko memoriju i stavio nazad bilo je
ovako i tu je stao. Tad sam ga ugasio i upalio i uspio ga je podić te je normalno ušo u win. No kad sam ga opet ugasio iz win. i htio opet upalit više ga nije htio dić. Smrzo se opet na istom mjestu di i inače samo sad kod checking nvram nije bilo update OK,
ovako stvarno ne znam šta da više napravim. Čudno mi je i njegovo napajanje nema ni switch za gašenje i paljenje, a i ponekad kad ukopčam kabel sam se upali bez da sam gumb stisnuo, a nekad moram gumb stisnut. Probat ću još flešat bios pa vidit oće pomoć, a ako netko zna možda il ima kakvu ideju šta još napravit javite.