19.03.2014., 09:42
|
|
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Citiraj:
Autor gogo2409
Hvala na kodu,gdje ih nalazite?
Nije me bilo jedno vrijeme,bio na go,dobio djete it ak,ali igralo se,kupio sam T44,nisam nesto prezadovoljan tenkom,jer kurca ne mogu ubit ako nisam u vrhu,stavio sam top VIII lvl,reload 16 sec sto je za taj tenk previse pa sam vratio top VII lvl malo je bolje ali pola nemogu penatrirat,jos nisam 2 topa VII lvl otkljuco da kupim.
Sa T34-85 sam preso na KV13 za sad mi je dobre matcheve bacalo,ali treba mu sto godina da zuma nisan uglavnom je neistrazen znaci stock,kakav je opce ovo tenk valja li cemu?Jedini razlog sto sam ga uzeo je taj da se prebacim na IS liniju koja mi se cini odlicna,za gore navedeni T44 cu rec da jedva cekam da ga prodam,te mislim da je T54 puno bolji,moze neka iskustva s ovim tenknom valja li cemu?
U isto vrijeme poceo sam ganjat AMX 50 100 ali tek sam na 3 tieru tako da ce to potrajat posto premiuma nemam.
Score mi je na 47.6 i jedan dan sam se opasno bio priblizio 48 posto,valjda mi je jedna borba tebala,udem u vod sa frendom valjda smo 10 lose imali taj dan ako ne i vise totalna katastrofa.
|
I ja imam kv-13 i jeben mi je.
Još nisam top topove otključo ali tenk je predobar, imaš armom IS-a sa moblinošču mediuma što je meni super jer večinom igram teške tenkove a ovaj je to samo brži
Još dok otključam kupolu drugu mogu stavit 85mm top onda je to posel.
|
|
|