Citiraj:
Autor Munjara
Hvala ti na beskorisnom i po svemu sudeći netočnom odgovoru, jer kod mene na xperii p ne poziva ništa kako normalnim tako niti dužim pritiskom.
Recent apps je duži pritisak na home tipku.
Inače kod nekih androida normalan protisak na navedenu poziva meni za settings applications itd, a čini mi se da kada sam imao nebrandiranu xperiu p prije nekog vremena da je to i radila.
Postavio sam pitanje jer ova koju trenutno imam (tcom), ne radi ništa pa me zanima je li do normalno ponašanje, do brandinga, JB-a (zadnje sam koristio mislim na icsu ali nisam siguran.)...
Da ti odgovorim na pitanje rado bih da poziva gore spomenuti settings meni, još uvijek mi nije jasno zašto su to izbacili na većini uređaja i stavili taj recent apps, valjda sam u manjini.
|
Sorry žurio sam na trening pa sam napravio previd u vezi tražene tipke.
Da, home zove recent apps.
A meni tipka nema nikakvu funkciju na P-u, dok recimo kod huaweia kratki pritisak daje meni za add widgeta na sve screenove, dugi daje google search, a na lgog-u kratki daje podmeni za settingse i teme, a dugi isto google search, potpuno isto je i na samsungu. Ostale proizvođače nemam sad u posjedovanju da testiram

Na P-u imam čisti stock 4.1.2, sa xda, rootan, i to je očito sonyevo maslo da meni button nema funkcije