Citiraj:
Autor Billy007
Jel znaš jesu li reklamirali mobitel tj. kako su rješili problem?
|
Znam samo da je YouTube pun ljudi koji su imali velikih problema sa ekranom na G4 modelima. A kako su riješavali garanciju, nisam proučavao.
Citiraj:
Pa super. Mislio sam da je ovo forum i da se slobodno napiše da sam kupio mob iz Kine i ako nekome treba kupon mogu poslat.
Ionako ne namjeravam skoro opet kupovati.
I da imam account iz 2006 i šta sa tim?
Jel i to problem?
|
Ne sekiraj se. Samo si se malo kasno uključio u temu, svi sve znamo o Banggoodu, ja sam odande naručio već 7 mobitela, AG008 jedno 67 komada i da ne nabrajam još ekipu.
I slobodno se uključi u raspravu, ali bez prepucavanja i flejmanja. Ukoliko smatraš da te netko vrijeđa, prijavi post. Vrijedi i za sve ostale.
Citiraj:
Autor superdido
poz ekipa, imam pitanje za vas jedno pitanje. xiaomi hongmi mi je zanimljiv mob a da vas pitam postoji li mogućnost da se kupi jača baterija i zamjeni sa postojećom od 2000mah. mozda je glupo pitanje al eto valja pitat 
|
Što ti kaže google i što kaže proizvođač je li ima uopće jaču bateriju ili postoji li zamjenska

?
Citiraj:
Autor rafko
Aha, hm, a koje su prednosti hongmi-a u odnosu na Neo? Vidim da Neo ima 3000mAh i kameru 13MP, a hongmi 2000mAh i 8MP?
Hvala!
|
Ovako ovlaš, rekao bi da je jedina prednost Hongmija što je poznatiji proizvođač.