View Single Post
Staro 18.03.2014., 22:40   #6407
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Billy007 Pregled postova
Jel znaš jesu li reklamirali mobitel tj. kako su rješili problem?
Znam samo da je YouTube pun ljudi koji su imali velikih problema sa ekranom na G4 modelima. A kako su riješavali garanciju, nisam proučavao.

Citiraj:
Pa super. Mislio sam da je ovo forum i da se slobodno napiše da sam kupio mob iz Kine i ako nekome treba kupon mogu poslat.
Ionako ne namjeravam skoro opet kupovati.
I da imam account iz 2006 i šta sa tim?
Jel i to problem?
Ne sekiraj se. Samo si se malo kasno uključio u temu, svi sve znamo o Banggoodu, ja sam odande naručio već 7 mobitela, AG008 jedno 67 komada i da ne nabrajam još ekipu.

I slobodno se uključi u raspravu, ali bez prepucavanja i flejmanja. Ukoliko smatraš da te netko vrijeđa, prijavi post. Vrijedi i za sve ostale.

Citiraj:
Autor superdido Pregled postova
poz ekipa, imam pitanje za vas jedno pitanje. xiaomi hongmi mi je zanimljiv mob a da vas pitam postoji li mogućnost da se kupi jača baterija i zamjeni sa postojećom od 2000mah. mozda je glupo pitanje al eto valja pitat
Što ti kaže google i što kaže proizvođač je li ima uopće jaču bateriju ili postoji li zamjenska ?

Citiraj:
Autor rafko Pregled postova
Aha, hm, a koje su prednosti hongmi-a u odnosu na Neo? Vidim da Neo ima 3000mAh i kameru 13MP, a hongmi 2000mAh i 8MP?

Hvala!
Ovako ovlaš, rekao bi da je jedina prednost Hongmija što je poznatiji proizvođač.
Brko je offline