View Single Post
Staro 18.03.2014., 22:28   #411
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor sepiroth6 Pregled postova
A da ti još kažem da sam niku kovača jako cijenio kao igrača,a sad i kao trenera
Bas je bilo upecatljivo.
Citiraj:
Želim ti ugodno iskustvo sutra
Naganjat cu te FF 7 original PlejStejsun CD-ima u suprotnom!

Bas se veselim sutra, a obzirom kako si ih strucno nahvalio i o sudeci sto pise na Fejsu, ne sumnjam u izbor. Uz to, sutra ce biti lijepo vrijeme, pa taman!

Citiraj:
A lokacija ove pizzerie nije bas idealna,ali da se doći do nje.Baschiera je po meni koma što se tiče pizze,i ne čudim se da si požalio.
Cuj, da, lako je doci meni koji poznajem Zagreb i taj kvart. Ali hajde ti objasni nekome iz Rijeke/Splita/Dubrovnika - taj kad izadje na Luckom, ovo mu je "najupecatljivije". Naravno, pricamo o "pizzerijama" (iako je pizza u studentskom menzi katkad bolja od ove u Baschieri), na tom potezu ima kvalitetnih restorana, recimo "Zagorec" na Kajzerici odmah kod mosta, Calypsa u Luckom koji se itekako popravio po pitanju gableca i slicne klope i slicni.

Kad smo kod tog kvarta, bio sam nedavno u Mex Cantini u dugo nisam jeo losiju, porcijama manju i skuplju meksicku klopu. Da ne pricam kako je "najljuci chilli koji su imali bio cista limunada, ali ono, brate, i limunada bi me malo drknula, ali ovo nista.

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote