Citiraj:
Autor sepiroth6
A da ti još kažem da sam niku kovača jako cijenio kao igrača,a sad i kao trenera 
|
Bas je bilo upecatljivo.
Citiraj:
Želim ti ugodno iskustvo sutra
|
Naganjat cu te FF 7 original PlejStejsun CD-ima u suprotnom!
Bas se veselim sutra, a obzirom kako si ih strucno nahvalio i o sudeci sto pise na Fejsu, ne sumnjam u izbor. Uz to, sutra ce biti lijepo vrijeme, pa taman!
Citiraj:
A lokacija ove pizzerie nije bas idealna,ali da se doći do nje.Baschiera je po meni koma što se tiče pizze,i ne čudim se da si požalio.
|
Cuj, da, lako je doci meni koji poznajem Zagreb i taj kvart. Ali hajde ti objasni nekome iz Rijeke/Splita/Dubrovnika - taj kad izadje na Luckom, ovo mu je "najupecatljivije". Naravno, pricamo o "pizzerijama" (iako je pizza u studentskom menzi katkad bolja od ove u Baschieri), na tom potezu ima kvalitetnih restorana, recimo "Zagorec" na Kajzerici odmah kod mosta, Calypsa u Luckom koji se itekako popravio po pitanju gableca i slicne klope i slicni.
Kad smo kod tog kvarta, bio sam nedavno u Mex Cantini u dugo nisam jeo losiju, porcijama manju i skuplju meksicku klopu. Da ne pricam kako je "najljuci chilli koji su imali bio cista limunada, ali ono, brate, i limunada bi me malo drknula, ali ovo nista.