View Single Post
Staro 18.03.2014., 22:49   #2683
_Juicy_
Squeeze me
Moj komp

_Juicy_'s Avatar

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
Autor _Juicy_ Pregled postova
Pozdrav

trenutno si slažem računalo, i manje-više sam se odlučio što uzeti, ali koji savjet oko grafike bi bio dobrodošao...

dakle;
Gigabyte EP45
Intel E8400 (@4GHz uz malo sreće i aftermarket cooler)
8GB DDR2 800MHz
Corsair 550W
GTX560Ti

Zanima me hoće li mi procesor i memorija biti bootleneck za GPU, jer u dogledno vrijeme mislim uzeti SSD, i ako da, što mi je činiti

Gledao sam i 4850, koja je možda primjerenija, ali ako uspijem overclockati procesor, mislio sam da bi možda mogao iskorisiti performanse GPU-a...

Ponuda rabljenih kod nas je dosta slaba, mislio sam naručiti izvana, pa me zanima ima li veće razlike između standardne kartice i 448 modela

I za kraj, nisam snob, ali ciljam na neke etablirane proizvođače, pa me zanima kakva je razlika između recimo Gainward i MSI modela (ciljao sam twin frozr II ili III, ili možda Gigabyteov paket,
i mogu li se grafičke kartice overclockati, i jesu li dobici vrijedni tog postupka

hvala
dobih ignore

uvjeravam vas da su mi oči lijepe, pa ako na temelju toga mogu dobiti koji savjet

zajebavam se, ali imam ponudu za 560Ti 448, pa me zanima hoće li mi procesor i memorija jako bottleneckati dotičnu, hvala