View Single Post
Staro 18.03.2014., 20:47   #37572
Irvin
Registered User

Irvin's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Mar i NN škola

elem,

došel je drug Mar (bez kacige, pozabil). Zovem Nika dali ima rezervnu...veli ima, i to ona sa potpisima Psunja...i još nekih mtb putešestvija

Pokupim ja njega kod Folke i skočimo na tunel i skupi nas se: Nik, Danijel, Dominik sa Trešnjevke, Mar i ja. Lagano gore, Mar ko divokoza grabi ko veliki...sve je pojeo na Leusteku...stepke...i hop eto na u lOOgarnici. Kako smo Nik i ja imali nekaj dela zamolili smo raju da se ne zadržavamo dugo i pravac Puntijarka, presvlačenje i gaaaas. Kolko je gripozna to već čvorci pevaju...kad eto ti Mara iza Nika i ubaci se on u warp i gazi i gazi i gazi...STOP. Šta stop? Drvo, STOP.
Na singlici prije Njivica i to prije one 2 kompresije ima jedna manja i bezazlenija, no ako nisi pripremljen (poznavanje staze) može da se fasuje...taHman sam uletio kad sam vidio kako potiljkom udara u stablo...kacigu je imo...kočimo, malko izgreban po kolinu, oko malog prsta šake razderotine...glava na mjestu i otkrhnut dio rezervoara XT kočnice, estetika. Ostalo on zna kako je.

Idemo dalje u postavi Nik, ja, Mar, Danny, Dominik...gaaas, gaaas...kanali...gaaas. Završili, kad ono nema Dominika...eto ga sa zemljom na majici...nabio se koljenom u volan na samom ulazu u kanale pred sam kraj...ima hematom na qvadru...

Snimo sam i pogodio sam kut, s tim da može bit još zericu bolji...čim sklepam objesim.

Verujem da je sad Maru jasno: NN, FSA i samo gaaas, baraba style. Eto neka čovjek odmori, pa će se javiti kada je za vožnju jer ja radim sri i čet, a u petak smo rekli opet na breg ranije ujutro i to bi onda mogli kombu odvest.

lomova nije bilo, stoga 0 killed today, natučeno i krvavo će proći i zaceliti, also NN.
Irvin je offline   Reply With Quote