Citiraj:
Autor bigAdvance
Kada ce pokazati laptime od P1 i 918-ice? Rekli su da ce u zadnjoj epizodi sezone to pokazati ali eto...zadnja epizoda gotova od toga nista..
|
Rekoše da će u sedmom-osmom mjesecu to pokazati, vjerojatno žele tempirati za ljetnu sezonu, a ni logistika nije zanemariva, sumnjam da je lako dobiti takva dva auta u isto vrijeme za testiranje, tim više što proizvođači, pogotovo Ferrari, ne vole takve usporedbe, dakle morali bi aute posuditi od privatnih vlasnika.
Problem je jedino što će youtube već jako dobro pokriti tu tematiku do tad, ne sumnjam da EVO ili DRIVE već aktivno dogovaraju tako nešto...
Citiraj:
Autor Juice
Od 28.3 Top Gear Hrvatska časopis na kioscima
15 kuna cijena
Mislim da su uzeli isti ko i Rolling Stone. Moglo bi bit dobro
|
Moglo bi biti dobro, trenutno jedini časopis (meni) vrijedan čitanja je EVO, pa se nadam da će biti mjesta na tržištu za oba magazina, tim više što je navodna cijena dosta popularna.
A i iskreno se nadam da će se jednom za svagda auto klub i slični izrodi ugasiti, jer moj sedmerogodišnji nećak ima bogatiji vokabular i koristi manje fraza...
Znam za izreku da je bolje šutjeti nego prigovarati ako se nema što pametno za dodati, ali taj auto klub je horor, koji je valjda plaćen iz džepa samih auto proizvođača, odnosno njihovih zastupnika u Hrvatskoj, jer ne daj bože da na test dobiju išta ekskluzivnije, pišu samo riječi hvale.
Da ne spominjem njihove 'savjete' za rabljene... Jednom sam napravio grešku i otišao na njihov internetski portal, nasilje u želucu me proganjalo do idućeg dana.
Jedini hrvatski magazin koji sam smatrao kvalitetnim, koji su pisali kompetentni ljudi, je bio Auto partner, i žao mi je što se ugasio, ali barem je dobar dio ljudi migrirao u druge magazine...