Da i ja pomognem objasniti kakva je prevarantska firma Red Fox Crvena lisica u paketu sa G.B. Digitalno oglašavanje d.o.o kojima je osnivač, vlasnik i direktor Alan Slapar, danas se Red Fox vodi pod trečom firmom Elting P d.o.o. kojoj je vlasnik netko drugi. Pozitivno je što prema sudskom registru Alan Slapar nema veze sa Elting P d.o.o. tako da Red Fox možda više ne vara ljude no sumnjivo mi je što se sjedište firme preselilo samo 10 kilometara, znači u susjedno selo.
No da se vratimo na Red Fox
Meni nikada nisu isporučili proizvod plačen 400 kuna, no pet puta su rekli da je poslan.
Znači prevaren sam, i nisu mi ovjerili originalno jamstvo sa obrazloženjem da to više nije potrebno, kontaktirao sam Panasonic koji je odgovorio da se jamstvo bez ovjerenog jamstvenog lista ne priznaje, dakle lažu i lažu i lažu i varaju ljude.
Nakon toga sam dobio bon u vrijednosti 150 kn kao platežno sredstvo bez ograničenog roka važenja. Kada sam ga htio iskoristiti rekli su mi da on više ne vrijedi jer su oni sada druga firme , netko ih je kupio i nemaju nikakve veze sa crvenom lisicom, na moje inzistiranje javio mi se sam direktor Alan Slapar , izvrijeđao me i rekao da ako imam problema da se obratim Crveno lisici i da sa njima to riješavam, da su oni firma G.B. digitalno oglašavanje koja sa Crvenom lisicom nema ništa, i prijetio policijom zbog uznemiravanja, rekao sam mu da ih slobodno pozove da se napokon otkrije istina, prešutio je da je on osnivač, vlasnik i direktor i Red Fox -a i G.B. digitalnog oglašavanja, govorio mi je još neke gluposti o blačenju njih radi 150 kn, meni tih 150 kn ne znači apsolutno ništa, ali nema cijene zbog koje me netko bude radio budalom, najviše me naljutilo to što mi je rekao da se obratim Crvenoj lisici za probleme. U sudskom registru stoji
Tvrtka CRVENA LISICA d.o.o.
Osnivači/članovi društva
Alan Slapar, Zagreb,
Osobe ovlaštene za zastupanje
Alan Slapar, Zagreb, - direktor - zastupa pojedinačno i samostalno
Tvrtka G.B. digitalno oglašavanje d.o.o.
Osnivači/članovi društva
Alan Slapar,
Osobe ovlaštene za zastupanje
Alan Slapar,
direktor - zastupa društvo pojedinačno i samostalno od 23.07.2013. godine
Nadam se da sam ovime upozorio barem nekoga da ne nasjeda na njihove prljave trikove i riskira da bude prevaren od strane Red Fox -a , Crvene Lisice , G.B oglašavanja i osobe zvane Alan Slapar , postoji puno drugih internet portala gdje nečete biti prevareni