View Single Post
Staro 18.03.2014., 15:41   #48
_Juicy_
Squeeze me
Moj komp

_Juicy_'s Avatar

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
Autor Bluzer Pregled postova
Oh, Logitech fanboy alert.

Kolega ih je imao 3 u okruženju (zamisli čuda, netko bi pomislio da sam ja Logitech fanboy) i sve ih je bacio u smeće jer su nakon 2 godine izgledale kao da su svinje ih koristile. Od toga su dvije bile eng. otisak, a jedna hr. Također je i čišćenje predstavljalo problem jer su tipke izrađene valjda od otpadne plastike i umjetnost bi bila vratit je natrag na mehanizam bez da "zupci" se ne oštete (nešto što primjerice se ne bi dogodilo nikad na nekom thinkpadu ili latitudeu kad bih se htjelo očistiti). Da koštaju manje apsolutno ne bi vidio problem da ide u smeće nakon 2 godine.

Jebiga, tebi radi dobro. Nas nekoliko je bacilo novce na njih.

https://www.google.hr/search?q=logit...s.logitech.com

Taj unifying receiver je smeće, najbolje ih je držati par komada u zalihi pošto nikad se ne zna kad će početi praviti probleme.
Imao 3? Ja bi se opametio nakon prve dvije I guess, no dobro...
Nadalje, mehanizam je kompliciran ispod tipke, zato je tipku teško vratiti, ali je zato takav gušti stiskati iste te tipke, i zato su tako tihe...

I bez brige, nisam nikakav fanboy (svejedno mi je što koristim dok god je pouzdano i ugodno za rad), samo kad mi se Razer-shit oguli nakon tri mjeseca ispodprosječnog korištenja, zaključit ću da nije sinonim za kvalitetu..

I najradije bi slikao svoju kad se vratim s joba da se vidi u kakvom je stanju, pogotovo jer ne znam na koji način su ti kolege koristile tipkovnicu da je izgledala 'kao da su je svinje koristile'
(moja i dalje mojem oku izgleda novo)

Zadnje izmijenjeno od: _Juicy_. 18.03.2014. u 15:49.
_Juicy_ je offline   Reply With Quote