View Single Post
Staro 18.03.2014., 15:30   #4919
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Patch 4.4

Koliko mi se čini Kassa je sada previše nerfan. Može spamat riftwalk, al ne radi nikakav damage. Ne može nikog one shotat što je stvarno glupo za assassina. Izgleda mi da će se češće viđat u džungli, nego na lejnu jer ga stavno nema smisla pickat preko LeBlanc ili nekog drugog AP assassina. Možda bi neki tanky build sa perma slowom funkcionirao na njemu, što treba isprobat (Frozen heart, Tear, itd.). Čudan rework i što se mene tiče to nije balans, to je uništavanje championa, ali treba vidjet i isprobat par buildova; najviše u džungli jer izgleda da je lejn Kassa uništen. Jaaako situational se čini.

Nerf na Lichbaneu je bio potreban, ali mislim da su malo pretjerali; trebali su prvo samo statseve smanjiti pa vidjet kako bi bilo. Ovako su to nadoknadili buffovima kroz četiri championa što ne zadovoljava takav ogroman nerf.

Kog'Maw je konačno dobio malen rework i logičan buff na W spellu. Čini mi se kao prokleto viable pick sada. Jedva čekam da ga isprobam. Također i micanje mana costa na Tristaninom Q spellu, to stvarno nije imalo smisla da toliko košta.

Support Annie dobila zasluženi nerf, ali zato je mid lane Annie poprilično velik buff dobila. Možda je ljudi sada ponovo počinju igrat na midu.
xGAME je offline   Reply With Quote