View Single Post
Staro 18.03.2014., 13:59   #44
_Juicy_
Squeeze me
Moj komp

_Juicy_'s Avatar

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
Autor SetH Pregled postova
Također imam ultrax već jako dugo i odlična je. Da bi riječ rekao. Prvo sam mislio onu illuminated ali kolega veli da je smeće, pa onu solarnu (problemi sa wifi-em) a i ova ima žicu i odlično izgleda i volim plitke tipke tako da se nadam da ću biti zadovoljan

zvao sam IQ centar i vele da će biti dostupna za 3 tjedna :S

Kolega jako kopetentan ili?
Nisam gejmer, ne dobivam erekcije na grafičke kartice, procesore,memorije...
Jedino s čime imam ikakvu interakciju jesu monitor,miš i tipkovnica, i na tome nikad nisam žalio novce,niti ću.
Možda nisam puno kompetentniji od gore spomenutog kolege, ali isprobao sam, smatram, dovoljnu količinu tipkovnica da mogu razlučiti 'smeće' od kvalitete.
Za početak, Logitech mi je prirastao srcu, i nakon kratkog izleta na Razer, pretpostavljam da se na isti neću vraćati tako skoro...

Nakon dva modela iz Logitechove G serije tipkovnica, kupio sam Illuminated i oduševio se, od plitkih tipki, niske razine buke, do osvijetljenih tipki i općeg osjećaja kvalitete...
Nije naodmet ni što je dizajnom oku ugodna, decentna, za razliku od G serije koja pretpostavljam cilja na klijentelu >13
Istu ne mislim mijenjati dok god nešto ne pukne ili se raspadne, a u mojem je vlasništvu nepune 3 godine...
_Juicy_ je offline   Reply With Quote