Meni je chello i dalje super,iako ima mali pad u kvaliteti pizze.Gotham mi je omiljena

Bio sam nedavno u pizzeriji Pizz up u Remetama sa bratom.Bio sam dobio njihov letak prije par tjedana,ali kako svako malo niču pizzerie oko mene loše kvalitete,bio sam ju ignorirao.
Ja sam inače veliki fan chella,i rijetko odem gdje drugdje na pizzu.Ali sam dobio preporuku,pa sam jos otišao na njihovu facebook stranicu,i vidio tamo hrpu preporuka,i rekao ajde da i to vidim.
Oduševljen sam bio sa pizzom,a i moj brat dijeli to mišljenje.Tijesto tanje,ali ne mlinci kao duksa i karijola.Hrskavo i sočno tijesto sa odličnim nadjevom.Odlično sam se najeo,i fini okus ostane u ustima poslije.Miris i vizualni izgled pizze je stvarno poseban.Pričao sam otvoreno sa konobarom koji radi tamo,i stvarno imaju veliku kvalitetu i svježinu namirnica.Nema gljiva iz konzerve i slicno,nego uvijek svježe sa placa.Novo su otvoreni i stvarno se nadam da ce ostati ovako kvalitetni,jer bilo bi šteta da ne uspiju.Jos su mi praktički u kvartu,pa u chello ne idem do daljnjeg nakon ovog otkrića.Chello ima više nadjeva,iako je okus tu negdje,ali zbog specifične arome i okusa krušne peci dajem blagu prednost Pizz up.Ne mogu vjerovati da ovo govorim,ali to je moje osobno misljenje i zasad stoji.Velika preporuka svakome tko voli pizzu
Imaju i trenutno akciju do 15.4 da pon,uto,ned dobiješ dvije pizze za cijenu jednu.Ne vrijedi za dostavu.A ostalim danima je mislim 35% jeftinija.
A prije tjedan dana bio sam u gradu sa prijateljima,i kako smo ogladnili slučajno smo naletili na pizzeriu Šestica u Medulićevoj.I odlucili smo na slijepo probati,jer smo bili gladni strašno
Osrednja pizza je bila dok je bila topla,a poslije jos se pogoršala.Imaju krušnu peć,ali tijesto je bilo puno lošije nego kad ja doma napravim svoju pizzu u klasičnoj pecnici na 250 stupnjeva,što mi nije jasno..Nadjeva je bilo slabo,a i nije bas nešto.Poslije mi je ostao loš okus u ustima,koji je tek sljedeći dan nestao.Jos mi konobar prodaje priču kako oni imaju tradiciju veliku,a da posla imaju i previše..To nekako teško vjerujem. Po meni ići tamo samo kad se mora.