Prvo cu se posut pepelom i rec "Da sam ja budala ali"

Corsair Vengeance K70 je zakon

Nakon puno godina cekanja i trazenja napokon sam se docepao prave mehanicke tipkovnice. I da, jos uvijek se pitam jel bilo bolje te novce potrošit na cipele, majice i hlace, ali sad je tu i nije mi zao (ok malo me grize savjest ali

)
Osvetljenje dobro, tri nivoa + bez, prekidaci cherry MX red, za igranej prva liga, za duze tipkanje preporucam neke sa klikom.
Metalna konstrukcija, odlican odmornik za ruke, ne trazi drivere, valjak za štimanje snage zvuka je prava stvar, tipka za iskljucivanje win tipke.
USB pass-through.
Nisam primjeti da mi svetlost tipki smeta, dapace nakon, razerove lycosa, jace osvjetljenje mi bas pase, iako ne igram/radim u totalnom mraku.
To sta nema kika mi je i bila misao vodilja jer moji ukucani (zena), imaju san ko srne, a sluh ko zec, pa da me ne bi zatukli/a kad krenem tamo iza 23h igrat, znate klik kilik klik, ma koji vrag to šuškla u boravku dnevnom, rece žena sa lazanjurom/oklagijom
Uglavnom evo nakon cca dva mjeseca korištenja, ja zadovoljan + ima veliki enter sta mi jako fali kod vecine današnjih tipkovnica.
Kablovi su mozda cak malo prekruti, da su duzi moga bi manji brod sa njima vezat koliko su cvrsti.