Citiraj:
Autor syss
TIMMMMEEEE
nemrem premlatit al gore-a majku mu njegovu i 2k+ hp-a... fali mi jedna timmmeeee zastavica, jedno hide and seek dijete i još nešto jedno mi fali
iskreno ne znam kad sam se ikad veselio više kraju radnog vremena da nastavim rokat igru... i to kažem javno sa svojih 30 u guzici 
|
ja igram igru polako i držim se side questova da nabijem xp, ...čitam da main quest i sve zajedno traje 15tak sati, no ja sam igrao do sada cca 25 sati i dosao sam do djela kad treba sredit fetus od khloe kardashian , to sam obavio ali neznam kolko jos ima do kraja..polako guštam.
al gore ima 16 soma helti kolko se sječam i najteži je neprijatelj kojeg sam imao iza fetusa (koj mi je imao 36k i regeneracijom svaki turn), al gora igrao jednom i sredio u dva turna sa katanom na kojoj mi je vatreni perk bio čini mi se od 50 dmg ili je bio perk koji ignorira armor do 100 lv, nisam ziher...jel moguće da bossevi "leveliraju" sukladno mojem levelu?!
inače u klinici za pobačaje sam negdje našao perk "rebirth" ,tako nešto, ludnica, ako te ubiju rezerektaš se automatski
ps.ako netko zna 15. level je max ?