Citiraj:
Autor borny
Čime zamijeniti posni sir za večeru? Jeo sam ga 4-5 dana i prdio ko prasac. .
|
zamijeni ga nekim proetinima od kojih ne prdis

.
kaj da ti velim.
speci si pileca/pureca prsa...zalij kefirom, napravi si mjericu bezlaktoznog whey izolata...
ak te jebu mlijecni proizvodi takvog tipa jedi ih u neko drugo doba dana ili ih nemoj jest uopce.
zamijeni ih drugim izvorima.
p.s. opet bum ponovil. mozemo si mi tu dijelit savjete kolko hocemo.. svaki organizma je individua i treba dobro prepoznat na kaj se najbolje reagira..
sto je dobro za mene, nije nuzno dobro i za tebe.. ponavljam se kao papiga.
znate kaj vam pase, ili ne znate uglavnom krenite i
postupkom eliminacije dodjite o najadekvatnije prehrane i najboljih rezultata.
ZA VAS!
ima hrpetina dijeta(nacina prehrane) na internetu.. probajte.. sve u principu baziraju na klasicnoj piramidi prehrane.
naravno to ne dolazi preko noci niti carobnim stapicem
koliko vidim vecina ekipe ovdje pati od viska kilograma.. dobro ima par iznmki koji su ectomorphne gradje i imaju problema s nabijanjem istih.
predlazem, da bi se izbjegao kaos kakav je unatrag par stranica od kad pratim temu, a fakat je kaos... svatko od clanova koji traze neki savjet u vezi bilo cega vezanog uz temu definiraju sa svojim ciljevima, dosadasnjim, prehrambenim navikama, zivotnim stilom, željama, proporcijama... mozebitnim bolestima, poremecajima, alergijama i tak dalje...
ono jedem posni sir i prdim ko svinja... pa nemoj ga jest ak je to problem.. ak njaske u gace od posnog sira e onda imas problem i treba ga rijesiti
recimo ja prvo kaj napravim kad se ustanem ujutro popijem pol litre vode.