View Single Post
Staro 16.03.2014., 20:04   #344
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Prki Pregled postova
Pevilo koje je prekrio glasi: Dozvoljen protok goriva je 100l/h,pošto utrke traju više od sat vremena njima je dozvoljeno da troše ušteđeno puno više(na utrci od 1.30.00, ti je 150l goriva).Znači imaju mogučnost štednje i punog gasa i to poprilično veliku, pa kad ti to nije dosta onda DQ
Brate nisan siguran da si u pravu, kasnije cu pogledat pravila. Ne radi se o average 100l/h, nego peak, stisni gas i nema priko 100. Mogli bi komodno napravit onda overboost, i kad se triba obranit vuci koliko triba, kasnije opet stednja... I nema veze koliko utrka traje, osnova novog sustava je ERS. Ako isti prdne nema te, a to je ono di se oni igraju i glume majmune. KERS je bio ako ispadne imas cca 80 ks po krugu manje (~6s), a tu je ERS sve, jer koci, puni turbinu, i naravno nemas jebenog goriva.
Citiraj:
Autor Speedbreaker Pregled postova
btw. Baja hvala na Ustreamu, prava je stvar
Bijaše dobar dok ga nisu ukinili, i to me svaki put jebe. Je li može neko (nekako) složit BiTorrent Stream iz vanka da nismo ovisni o ustreamu i sranjima? Ili bar da imaju neki private kanali na usteamu, jer stvarno kvaliteta slike i komentara je na razini (BBC iPlayer je SD). ~6Mbita kod mene vuče prilikom streama pa san ja zadovoljan dobivenim
Baja 001 je offline   Reply With Quote