View Single Post
Staro 16.03.2014., 19:37   #3968
zag0
Premium

Datum registracije: May 2005
Citiraj:
Autor Mario92 Pregled postova
Ako si tip Android korisnika koji stalno šalta ROMove, prčka po skriptama i mjenja sučelje do neprepoznatljivosti onda će ti Windows Phone vrlo brzo dosaditi.
Nisam taj tip korisnika. Na svojoj Xperiji Z imam sve stock.

Jedini drawback, kao što rekoh, koji još uvijek prema WP svijetu imam je taj nedostatak nativih Google aplikacija (alternative su vjerujem ok, ali nikad to ne radi kao nativna aplikacija) i nedostatak Google Mapsa. Vidio sam HERE Maps na WP-u i nisu loše, dapače, ali npr. street view ili traffic information (gustoća prometa na cestama) još uvijek nema nitko osim Googlea.

Vjerojatno je samo pitanje vremena kad ću prevagnuti na WP. Kad izađe 8.1 i neka 5-inčna Lumia recimo

Za stylus, da, mislio sam na sistem kakav je na Noteu, s posebnim digitizerom samo za pen. Malo mi se čini bezveze imat 6-inčnu mrcinu u džepu koja nema pen. Tko zna, možda i to dočekamo

Ovo što @Don Kihoty priča da treba 30 sekundi da nađe aplikaciju za SMS... da se toliko mučim s Androidom već bi davno bio na WP-u Nažalost, nemam ama baš nikakvih zamjerki i problema s Androidom. Al me WP svejedno, valjda iz čiste radoznalosti, jako privlači.
zag0 je offline