View Single Post
Staro 16.03.2014., 19:01   #3966
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Meni je za WP8 bilo dovoljno što ima najbolju navigaciju i što radi bar za trećinu brže od konkurencije. A probao sam sve pa znam što pišem. Ista igra ili aplikacija leti na Wp8 u odnosu an Android. Ako uspoređujemo sličan hardver i cjenovni rang mobitela naravno. Kod androida mogućnost za "prčkanje" (iako tu nije svako komforan). Jedina dobra stvar kod appleovih mobitela je što i dalje imaju najbolji store. Tu mislim najviše na izbor i širinu ponude kod igrica i edukacijskog softvera. Bitni softveri su ionako već tu na Wp8. A kamere na Lumijama da ni ne spominjem. U pravilu daju bolje slike nego konkurenti u cjenovnom rangu. Top modeli Lumie se mogu već uspoređivati i sa kvalitetnim kompaktnim fotićima što konkurencija može samo sanjati.
Još kad izađe 8.1 koji će riješit separatni volume i slične stvari koje još fale nemamo što više ni uspoređivati.
E sad, neko npr. svršava na puno ikonica na ekranu ali tilesi meni ipak imaju više stila i veću funkcionalnost (iako je to stvar osobnog ukusa) ali osjećam se mjerodavnim da to kažem obzirom da sam godinama radio kao grafički dizajner a bome sam završio i studij dizajna.

Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 16.03.2014. u 19:07.
Tvrdi je offline