Pozdrav, mislim da sam pisao već, al tko zna kad, tako da evo opet za početak o meni.
Ne idem u teretanu, ali vozim bike (kondicija, noge, ruke, leđa, trbušni pretpostavljam i još ponešto ima utjecaja tu) i imam 20ak kg utega doma (svako jutro trening ruke, ramena, čučnjevi, etc. s utezima ili bez ovisno o vježbi). Meni dovoljno.
Ono što me zanima je sređivanje malo prehrane, nakon faksa kuham što stignem, tako da je nekad normalno, a nekad hrpa gluposti, jbg. Onda neke stvari recimo ni ne volim ili ne mogu podnijet mirise i to izbjegavam u širokom luku (mlijeko i ostale prerađevine - sir, jogurti, etc., kuhano povrće više manje općenito pa to supstituiram sa sirovim - salate kao prilog, sami bjelanjak - kajgana kao kompromis, mislim da je to više manje to).
Za mlijeko sam sad naišao na bademovo mlijeko i izgleda mi odlično (sviđa mi se okus, pitko je i zadovoljan sam), pa me zanima kakvo je to čudo, uzeo bi sam bademe i miksao, radije nego bacao pare na to. Naravno, ako je to dobra stvar, malo guglam i čini mi se ok.
Čokolino, griz, puru ukinit ili ne? To najčešće navečer pojedem uz film. Gušt mi je, al me zanima jel to zdravo.
Za jutro napravim ili kajganu + pećenicu/mesni/što ima ili neki sendvič sa salamama/marmeladom (domaćom najčešće - čisto voće)/neki namaz tipa nutela ili pak nešto od poviše navedenog ako navečer nisam jeo. Po ovome što čitam ovdje vidim da su to sve gluposti pa gledam s čime supstituirat?
Kakva je to spiza i kako se odnosi na vrijeme dana?
Onda još prije i poslije treninga, danas sam recimo prije pojeo voćni jogurt + sendvič sa šunkom, a poslije krumpire i piletinu u pećnici, zasladio se malo sa sladoledom i 2 keksa + bademovo mlijeko. Pijem limunadu više manje stalno, a tokom treninga vodu. To je ok ili ne?