View Single Post
Staro 16.03.2014., 13:36   #790
Blue_Fatal1ty
Premium
Moj komp

Blue_Fatal1ty's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor borny Pregled postova
Potpis na sve!
Zobene sa vodom nema šanse, a sa mlijekom mogu pojesti na silu. Znam da nije 100% idealno, ali ako sam postizao rezultate vježbanjem i bez imalo obraćanja pažnje na prehranu, smatram da će bilo kakav pomak u prehrani samo donijeti veći napredak. Uostalom, treba jesti raznoliku hranu, neću sad izbjegavati maminu sarmu, francusku salatu za Novu, mesinu ispod peke ili čobanac
ja si svako jutro radim shake od zobenih, 1 banane, 10-15g whay-a sa vodom ili mlijekom. Uglavnom vodom ili pola mlijeka da se ne zaserem ko zvijer poslje dorucka.

Citiraj:
Autor Sanogo Pregled postova
Koliko je važan san kod teretane i vježbanja, skužio sam da bi mi to mogao bit problem jer spavam dva puta dnevno po 3-4 sata a ne u jednom komadu i to neredovito jer mi se stalno mijenja vrijeme kad spavam.

Isto tako, skužio sam da imam strašne muskulfibere, ne znam s čim je to povezano. Prvo sam odradio noge, i 3-4 dana sam dobio takvu upalu da sam doslovno šepao a bolilo je i u snu, jučer napravim prsa, triceps danas odmah bolovi pošteni.

Da li su normalni takvi muskulfiberi ili radim nešto krivo?
San je vrlo bitan! Tijelo treba odmor. Idealno bi bilo kad bi u komadu mogao odspavat 6-8 sati.

Za upale se uopće ne brini ako si tek krenuuo. Ja sam u počecima znao imat tako bolne upale da su mi suze znale ic. Najgora upala mi je bila upala ledja. 2 dana nisam mogao stajat, sjedit ni leđat na leđima. 3x po 600 mg brufena u granulama također nije pomoglo.

Sad sam već tolko u formi da nakon 93 km vožnje bicikla imam laganu upali quadova.

Ugl treniram da smršavim. Teretana i bicikl.
Za sad sam skinuo sa 122 na 117 kg.
Treniram prema ovom programu i za mene je fenomenalan: http://www.bodybuilding.com/fun/kris...y-trainer.html

Prehranu pazim, ali ne sad da izbacujem žumanjke i takve sitnice. To je za mene bulšit. Jaja nisu jaja ako nema žumanjka.
Alkohol sam izbacio u potpunosti, ne pijem gazirano (ili vrlo malo).
Jedini problem koji imam je sad spavanjem. Navikao sam se spavat od 4 do 7 sati i nikak se ne mogu natjerat da spavam duže. Da sam to uspio sredit vjerojatno bi izgubio i par kila više za sad.
Blue_Fatal1ty je offline   Reply With Quote