Citiraj:
Autor borny
Potpis na sve!
Zobene sa vodom nema šanse, a sa mlijekom mogu pojesti na silu. Znam da nije 100% idealno, ali ako sam postizao rezultate vježbanjem i bez imalo obraćanja pažnje na prehranu, smatram da će bilo kakav pomak u prehrani samo donijeti veći napredak. Uostalom, treba jesti raznoliku hranu, neću sad izbjegavati maminu sarmu, francusku salatu za Novu, mesinu ispod peke ili čobanac 
|
ja si svako jutro radim shake od zobenih, 1 banane, 10-15g whay-a sa vodom ili mlijekom. Uglavnom vodom ili pola mlijeka da se ne zaserem ko zvijer poslje dorucka.
Citiraj:
Autor Sanogo
Koliko je važan san kod teretane i vježbanja, skužio sam da bi mi to mogao bit problem jer spavam dva puta dnevno po 3-4 sata a ne u jednom komadu i to neredovito jer mi se stalno mijenja vrijeme kad spavam.
Isto tako, skužio sam da imam strašne muskulfibere, ne znam s čim je to povezano. Prvo sam odradio noge, i 3-4 dana sam dobio takvu upalu da sam doslovno šepao a bolilo je i u snu, jučer napravim prsa, triceps danas odmah bolovi pošteni.
Da li su normalni takvi muskulfiberi ili radim nešto krivo?
|
San je vrlo bitan! Tijelo treba odmor. Idealno bi bilo kad bi u komadu mogao odspavat 6-8 sati.
Za upale se uopće ne brini ako si tek krenuuo. Ja sam u počecima znao imat tako bolne upale da su mi suze znale ic. Najgora upala mi je bila upala ledja. 2 dana nisam mogao stajat, sjedit ni leđat na leđima. 3x po 600 mg brufena u granulama također nije pomoglo.
Sad sam već tolko u formi da nakon 93 km vožnje bicikla imam laganu upali quadova.
Ugl treniram da smršavim. Teretana i bicikl.
Za sad sam skinuo sa 122 na 117 kg.
Treniram prema ovom programu i za mene je fenomenalan:
http://www.bodybuilding.com/fun/kris...y-trainer.html
Prehranu pazim, ali ne sad da izbacujem žumanjke i takve sitnice. To je za mene bulšit. Jaja nisu jaja ako nema žumanjka.
Alkohol sam izbacio u potpunosti, ne pijem gazirano (ili vrlo malo).
Jedini problem koji imam je sad spavanjem. Navikao sam se spavat od 4 do 7 sati i nikak se ne mogu natjerat da spavam duže. Da sam to uspio sredit vjerojatno bi izgubio i par kila više za sad.