Citiraj:
Autor MrSkoetman
Btw, nisam znao da Gmail radi dobro u nativnoj mail aplikaciji na WP, frend ima neku Lumiu i rekao je da je nešto morao kemijat da to proradi...
|
Ja ti pričam svoja iskustva sa postavljanjem GMaila, doslovno upišeš username i password (ili kod ako imaš 2-step verification) i to je to. Moguće da ti je frend imao Lumiu sa WP7.x pa je možda bilo nekakvih problema.
Evo kako to izgleda mail kod mene.
Citiraj:
Autor MrSkoetman
PS. zašto kažeš da ni ne pomišljam na WP ako mi stvari brzo dosade?  Do sad sam mislio da će mi promjena UI-a na Androidu učinit stvari zanimljivijima ali baš i nije nešto pomoglo. Prešao sam sa Samsunga (TouchWizz) na Sony (Xperia UI) i sad mi je i ovaj drugi dosadan  Možda mi baš WP onako... sjedne. Samo ne mogu pronać ni jedan koji mi paše: 6" (Lumia 1520) bi možda bila i ok da ima stylus, ovako mi se čini samo kao oversized smartphone. Radije bi ili nešto normalnijih gabarita (4.7 - 5.2") ili 5.5 - 6" ali sa stylusom poput Notea 3. Jel ima naznaka da dodaju i support za stylus u WP8.1?
|
Ako si tip Android korisnika koji stalno šalta ROMove, prčka po skriptama i mjenja sučelje do neprepoznatljivosti onda će ti Windows Phone vrlo brzo dosaditi. Meni osobno je trebalo neko vrijeme adaptacije na sam WP jer sam skoro 4 godine prije toga bio na Androidu. Ipak, kad sam se malo ufurao i kad sam skužio da sučelje paše ko budali šamar niti ne pomišljam na vraćanje Androidu, no way Jose!

Međutim, imam dojam da sam ja manjina tak da ono... Sad će me popljuvati neki ovdje ali tvrdim da 90% korisnika Androida (ostalih 10% je na ovom forumu

), da se potrudi bar dati šansu WP-u, ne bi ni približno pljuvalo po njemu. Popularno je pljuvati po drugim platformama, neovisno koja platforma u pitanju
Pričekaj Lumiu 930, ona će vjerojatno biti internacionalna verzija Lumie Icon. Što se stylus supporta tiče - teško. Imaš one šugave styluse za kapacitivne ekrane ali to je glupost dok za neki Wacom-like digitizer i stylus nemaš druge opcije nego Samsungovu Note liniju.
Eventualno neki kasniji uređaj (kao po glasnama sudeći Nokia Goldfinger) koji će podržavati 3D touch gestures i dodatan hardver (tipkovnica, miš).