16.03.2014., 09:18
|
|
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Autor Drug Brko
Ok, ovaj sport i dalje nema muda. I dalje, G23 žuto, save power, keep distance, not our race, you racing this driver... ma gonite se u vražju mater...
|
Bas to, kad on mora vrebat i trazit gresku da napadne npr Ricciarda... Sranje. Ocu staru turbo eru. Inace McLaren je dobro prosa, Hamilton ajme srica, Massa isto. Ferrariji imaju problema s gorivom (?) a Kimi s novim kocnicama na struju
Citiraj:
Autor draksa
Utrka predosadna, da se nisam naspavao sinoc i da nije bilo Bottasa komotno bi se vratio u krevet na pola utrke.
Bilo je cca 10 preticanja ,od toga sve je bilo dok su drugi cuvali gorivo/motor i pri nekoj greski vozaca . Nema onog stalnog pritiskanja gasa kao prije u f1, sada doslovno voze sa 50% snage motora cijelu trku, i onda neko odvazan pojaca motor na 57,5% i onda prestize okolo sve (Bottas)
Ova staza je mislim jedna od staza s najmanjom potrosnjom goriva cca 1.7kg prosle sezone po krugu (negdje vidio taj podatak), strah me pomisliti sta ce biti dalje u utrkama npr Monza di je 80% kruga full gas, cini mi se da nece auti ni 300 tamo ic kako bi ustedili na gorivu
E da, za zvuk, glasnija je honda civic od mog susjeda sa probusenim auspuhom. Gume niko ne spominje jer ovi bolidi nisu brzi kao npr prosle god ili god prije gdje su one bile u centru paznje
|
Krivo krivo, ovo je jedna od gorih staza. Losa podloga, dosta sporih krivina i puno pravaca... Akceleracija ubija puno goriva...
|
|
|