Citiraj:
Autor Morpheous
Moraš uzeti u obzir dva faktora - prvi je da je padala kiša, te se ovi bolidi puno drugačije ponašaju po kiši od prošlogodišnjih. Momčadi tek moraju shvatiti to ponašanje kako bi ih u budućim utrkama mogli što bolje podesiti. Drugi je da vozači baš i nisu imali uvjete u zimskim testiranjima da polijevaju stazu vodom i uče kako voziti nove bolide po mokrom. Da ne spominjem da su i gume potpuno nova komponenta koja gotovo da nema veze s prošlogodišnjima. Ja mislim da su obavili fenomenalan posao, jer iako bilo je mnogo izlijetanja, samo je raikkonen uspio razbiti svoj bolid na isti način kao u Spa kada se natjeravao s Hamiltonom po kiši. Ovih 3 sekunde zaostatka će se kompenzirati što dalje budemo išli u sezonu.
|
Sve to stoji, ali jesan li ja lud ili sta, Q1 nije bio WET.
Anyway mislin da je ovo presedan, moran provjerit, ali uvik je next gen bio brzi. Nisu to baš učenici da nemaju pojma, (osim Crashonalda) malo je drugačije, ali znaju oni to odradit

možda mi je više upa ovaj lewisov bolid šta biži priko nosa kao nedostatak setupa nego samo ponašanje vozača.