View Single Post
Staro 15.03.2014., 21:46   #6339
c-shadow
Premium
Moj komp

c-shadow's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor eKICh Pregled postova
Prvo da velim zasto su maknuli CWM recovery vjerovatno zato je je touch verzija znala izbrisati IMEI, poslat cu ti ja svoj CWM recovery i verziju koju sam ja stavil. Taj CWM nema touch nego tipkama za volumen ides gore dolje a a tipkom power potvrdujes.

Dali si provijerio dali je orginal Hongmi, znaci izgrebal ono sivo i 20 znamenkasti broj?
Moguce je da si dobio neki koristeni model ili neki s greskom model, jer kolega koji je vratio isto zbog pucketanja u zvucniku bili su na akciji kod nekog kineza.
Cudno kaj steka jer sam ja na zeninom mobitelu koristio par dana taj rom i bio je ok..
Ovako, onaj ultimate rasturi build.prop pa se origigi rom više neće instalirati (u phone about piše neke gluposti), moraš modificirati updater-script i onda ide. Mob je origigi, sve provjere prolaze, samo su u shopu nakrcali kineski cwm i neki čudnu verziju roma. Zvuk šteka samo kod poziva, ne znam da li može imati veze s karticom, zasad je tele2 bijela unutra, imam još doma t-mobile i vip, ali u drugim mobačima, to ću isto isprobati. Zasad sve ukazuje na problem sa zvučnikom.
Zabrinuo me fora koji veli da je kupio 2 s takvom greškom.
Probati ću snimiti neki razgovor u pustiti na kompu, valjda će se čuti.
Što se tiče gašenja ekrana, ima neki bug u miuiu s proximity senzorom, ekran kad se ugasi više se ne upali, mob živ, ali ne možeš sliku nikako dobiti. Obično dođe slika kad druga strana spusti, ali ne uvijek. Origigi i multi rom imaju taj problem, onaj ultimate nema, znači tu kao da nije hardver u pitanju. Zašto se događa samo meni, nemam pojma.
Mob ne izgleda korišten, osim što su očito rootali, kontakti na bateriji bili su zalijepljeni pik trakom
Jučer poslan mail u Merimobiles, nema odgovora. Biti će neki RMA, vidim ja
Sad idem isprobati ovaj zadnji singapurski portani rom.
c-shadow je offline