View Single Post
Staro 15.03.2014., 21:23   #6338
eKICh
Premium

Datum registracije: Dec 2009
Citiraj:
Autor c-shadow Pregled postova
Od ova 3 mogu instalirati samo onaj ultimate i na tome izgleda da ekran ne zaštekava. Našao negdje po forumima da izgleda imaju neki bug oko proximity senzora. Druga dva roma ne mogu instalirati iz twrp jer se buni nešto oko build numbera i sl. Probao sam vratiti iz twrp backupa natrag onaj s xiaomi.eu kojem sam spflashom stavio i taj najbolje šteka kod poziva, čak mi je i zblokirao, crni ekran i tipke ne reagiraju, nakon par minuta se restartao. Ovaj ultimate rom izgleda da radi dobro.
Nažalost, meni izgleda da je problem s zvučnikom hardverske prirode, ne trza na promjenu roma.
Prvo da velim zasto su maknuli CWM recovery vjerovatno zato je je touch verzija znala izbrisati IMEI, poslat cu ti ja svoj CWM recovery i verziju koju sam ja stavil. Taj CWM nema touch nego tipkama za volumen ides gore dolje a a tipkom power potvrdujes.

Dali si provijerio dali je orginal Hongmi, znaci izgrebal ono sivo i 20 znamenkasti broj?
Moguce je da si dobio neki koristeni model ili neki s greskom model, jer kolega koji je vratio isto zbog pucketanja u zvucniku bili su na akciji kod nekog kineza.
Cudno kaj steka jer sam ja na zeninom mobitelu koristio par dana taj rom i bio je ok..
eKICh je offline