15.03.2014., 21:09
|
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Citiraj:
Autor Irvin
jaoooo raja, zipa ovo:
...zapalimo se mi za 57-icu jer je duuugo nismo vozili i krenemo, grabimo...kutle, Kona bros, Rose Veky i ja...s tim da smo kutle i ja bili u prvom redu i zipa ovo: tamo na skretanju sa kombe mi krenemo starim putem 57-ice ne računajući da nije baraccuda tamo prosao i zabijamo se sve više i više u šumu...drva...preskačemo, plačemo...trnje nas bode...dolazimo do pisihičke granice i velim ja: "ajmo mi nazad na kombu gore". Onda smo sa onog dela kontra nagiba singlice vertikalno se dizali do makadama...2 metra pa odmor, 1 metar pa odmor, 2 metra pa odmor...i na kraju uspeli ipak...vratili se na kombu i utrefili onaj DH dio 57-ice a tamo eXtra stanje, sve se lepo vidi, nema zamki...samo smo ciljano mašili oba skoka tj. nismo imali vremena za ih probavati ali izgledaju eXtra i valjalo bi ih oprobat...Veky nam se u kanalimo odvojio neđe i skratio tako da nije taj dio vozio ali smo se kod Dione opet sastali...
0 killed today,
Pa ti pusti 2 bosanca napred
naravnoučenje: 57ica more, ali do kombe onda dalje po kombi pa se zavalit u ovaj dio gdje piše na drvetu 57 Gračani, skreće se iz kanala levo... 
|
Tim putem smo mi išli danas, dakle 57ica normalno kud inače ide, na makadamu ne skrenuti prema Gipsovoj stazi nego gore uzbrdo, onaj odlični dio s korijenjem, onaj odvratni dio kroz vododerine, i onda preprepreprejebeni dio (prvi put danas tamo) kad se odvoji lijevo na toj markaciji koji vijuga i ima dropova i svega zabavnog, fantastična staza, potpuni preporod. Onu 57icu koja je išla na Gipsa pa se spaja na Lojstek sam mrzio iz dna duše (osim onog dropa preko dasaka, to je fora).
Inače ovih dana malo testisiram Maxovog Endura, za jedan Spešlajzd još i ide nekako. Malo mi je samo kratak pa me ispucava čudno na skokićima.