Još jedan novi u temi.
Jednom davno imao sam iPhone (3GS, 4), a od prije par godina sam na Androidima i uglavnom sam zadovoljan (Galaxy S, S2, S3, Note2, Xperia Z). Međutim, iz nekog razloga Xperije i WP8 me jako privlače. Ne zato jer mi Android ne radi dobro nego mi jednostavno stvari brzo dosade, zato i često rotiram mobitele.
Ono što mi je još uvijek glavni dealbreaker oko WP-a je m-zaba koju koristim redovito (pregled uplata/isplata, transakcija po Masteru, kupnja bonova, poneko plaćanje itd.) i nativne Google aplikacije. Google user sam i Gmail, Talk/Hangouts, Maps, Youtube, Drive i ostale Google aplikacije korisitm na dnevnoj bazi. Za sad zaobilazim WP, ali pratim sva zbivanja oko njega i nadam se da će doći taj dan kad će Google popustiti i napraviti nativne aplikacije.
Kakvo je stanje s ostalim aplikacijama, izuzev Googlea i m-zabe? Jel još nešto fali ili sve ima svoju zamjenu?
Btw ne znam što čekaju s 5" telefonima. Izbacili su Icon koji je samo za Verizon, a za ostatak svijeta imaju rupetinu između 4.5" (1020, 920, 925) i 6" (1520, 1320) telefona.