jaoooo raja, zipa ovo:
...zapalimo se mi za 57-icu jer je duuugo nismo vozili i krenemo, grabimo...kutle, Kona bros, Rose Veky i ja...s tim da smo kutle i ja bili u prvom redu i zipa ovo: tamo na skretanju sa kombe mi krenemo starim putem 57-ice ne računajući da nije baraccuda tamo prosao i zabijamo se sve više i više u šumu...drva...preskačemo, plačemo...trnje nas bode...dolazimo do pisihičke granice i velim ja: "ajmo mi nazad na kombu gore". Onda smo sa onog dela kontra nagiba singlice vertikalno se dizali do makadama...2 metra pa odmor, 1 metar pa odmor, 2 metra pa odmor...i na kraju uspeli ipak...vratili se na kombu i utrefili onaj DH dio 57-ice a tamo eXtra stanje, sve se lepo vidi, nema zamki...samo smo ciljano mašili oba skoka tj. nismo imali vremena za ih probavati ali izgledaju eXtra i valjalo bi ih oprobat...Veky nam se u kanalimo odvojio neđe i skratio tako da nije taj dio vozio ali smo se kod Dione opet sastali...
0 killed today,
Pa ti pusti 2 bosanca napred
naravnoučenje: 57ica more, ali do kombe onda dalje po kombi pa se zavalit u ovaj dio gdje piše na drvetu 57 Gračani, skreće se iz kanala levo...