Citiraj:
Autor eKICh
Koja verzija CWM-a si stavio kinesku ili englesku (engleska ima s touch da radi ili bez toucha). Koji multi rom si stavio? 5.0?? Jer po meni ovo nešto ne štima s softverom. Ništa opet sp tools i vrati orginal rom i ponovi postupak, vidim sad su CWM tamo u tutorialu zamijenili s TWPR-om.
|
Naravno da su zamijenili, skužili su kad sam si ja ukenjo mob.
Vidi citat iz mojeg threada tamo:
Code:
Cwm uploaded here is outdated. New phones coming with a differrent lcm module and current cwm doesnt support it.
Use twrp instead of cwm cuz it built with latest kernel supports new lcms.
Also many new phones will not be flashed or will be BRICKED by jhbcnah1.0 flashtool image. In such case new jhbcnal5.0 flashtool image with new bootloader needed.
Ovo objašnjenje ima logike, lcm je neki modul za ekran, flashali smo stariju verziju cwm u noviju hw reviziju. Koliko vidim, ima na netu i nekih JHBCNAH4.0_4.2 pa bi mogao s time probati.
Code:
Probaj s tim orginal romom da vidiš kak funkcionira jer pucketa dok
razgovaraš i dal blesira ekran??
Iskreno meni je zvuk fantastičan kad telefoniram, nisam imao ni na jednom tako dobar zvuk, ko da razgovaram s čovijekom do sebe.
Ma zvuk je dobar, čist i tako to, ali ima to klikanje, pucketanje, ne znam kako bi to opisao. Koliko čujem, samo dok telefoniram.
Nisam gledao koje sve dijelove flasha, ali bojim se da nisam pregazio neki radio dio ili tako nešto. Ne znam di je i koji modul zadužen za taj dio hw-a među onim imageima koje koristi spflash.
Code:
BTW gdje si ga kupio? Jel bio na akciji možda kad si ga kupoval??
Merimobiles, bio na daily deals. Oni su prvi zeznuli stvar jer nisam tražio root, a dobio rootan + kineski CWM + čudnovatu verziju miui.
Makar ne isključujem mogućnost da je hardverski kvar, mob je bio kod mene 2 dana bez kartice unutra dok ja nisam našao vremena to malo isprobati. Sve je radilo, imao 2 kratka razgovora i lako moguće da nisam skužio da nešto ne štima.
Citiraj:
Autor MASVA
|
Thx, idem probat pa javim.