View Single Post
Staro 14.03.2014., 18:03   #6320
eKICh
Premium

Datum registracije: Dec 2009
Citiraj:
Autor c-shadow Pregled postova
Dogodilo se sra*nje.
Onaj CWM kojeg nude s multi romom je izgleda neki prastari, meni nije prolazio. Valjda novija revizija moba.
Nakon toga po uputi ekipe tamo s foruma flashao sptoolsima onaj stari origigi rom.
Nakon toga ponovno CWM ne prolazi, ali se TWRP može staviti iz origigi recoverya.
Stavio sam TWRP, on radi bez problema, nakon toga s njim multi rom.
I sad dolazi sranje - kod razgovora čujem u zvučniku pucketanje, lagano visokofrekventno klik...klik...
Drugo, ne mogu prekinuti razgovor, ekran kad se ugasi kod razgovora više se ne upali i nijedna tipka ne reagira.
Kad druga strana prekine razgovor, onda je sve ok.
S onim sfušanim kineskim romom koji je shop stavio gore je sve radilo ok.
Sad me frka da nije spflash nešto sjebo, navodno je i ta verzija gore stara i mogla bi čak i brickati mob.
Ima gore moj thread na xiaomi.eu pod nazivom "Which MIUI version do I have?"
Sad se lupam po glavi, išao skidati kinesko smećea, a likovi na xiaomi.eu izgleda baš nisu u toku.
Help, koji rom da napucam gore da radi, očito je softverski problem?
Koja verzija CWM-a si stavio kinesku ili englesku (engleska ima s touch da radi ili bez toucha). Koji multi rom si stavio? 5.0?? Jer po meni ovo nešto ne štima s softverom. Ništa opet sp tools i vrati orginal rom i ponovi postupak, vidim sad su CWM tamo u tutorialu zamijenili s TWPR-om. Probaj s tim orginal romom da vidiš kak funkcionira jer pucketa dok razgovaraš i dal blesira ekran??
Iskreno meni je zvuk fantastičan kad telefoniram, nisam imao ni na jednom tako dobar zvuk, ko da razgovaram s čovijekom do sebe.
BTW gdje si ga kupio? Jel bio na akciji možda kad si ga kupoval??

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Samo mali update. Frend kojem sam nedavno kupio Hongmija iz njemačke sa androidfiguren.de, je danas popodne crknuo. Usred razgovora se ugasio i nema palenja na bilo koji način. Probao sve moguće kombinacije vol i power tipki, punjač, ma ništa. Cigla da mrtvija ne može biti.
Možda baterija? Jer sam isto negdje čitao da je nekom baterija crkla.
eKICh je offline